Passa al contingut principal

Festa Passos 🥳🥳🥳

Bon dia menaironetssss! 🥳🥳🥳
Com esteu!? 😁
Sabeu què s'acosta, no??? La super festa de passos!! 🤪🤯🪅

Però caps, què és això? 🤨
Segurament molts ho sabeu, però hi ha molts altres que no ho sabeu així que aquí estem nosaltres per explicar-vos-ho.
Com ja sabeu s'acosta el final de curs (del cau, perquè el del cole ja ha començat) i els que ara anveu a primer passareu a segon, els de segon passaran a tercer i els de tercer passaran a llops i daines.

Sísí molt bé, però quan es fa això? 🤔
Es fa a la festa de passos, què és aquest cap de setmana, el 7 i 8 d'octubre. El dissabte estareu amb la vostra unitat d'ara però diumenge fareu el pas 🦶 i anireu a on us toqui, si seguiu a menairons, doncs us quedeu, però si pujeu a rikkis doncs aneu a rikkis.

Què avorrida, no? Només fem un pas endavant i ja està, on és la gràcia? 🧐
Doncs que diumenge coneixereu als vostres companys de primer, als antics gamusins i a més descobrireu qui seràn els vostres caps, serem nosaltres un altre cop? Es quedarà algú? Marxaran tots? Això ho sabreu diumenge. 

Però, serà així només? Tant fred? Sense cap acomiadament? 🥺
Doncs no, recordeu els regals que vam pensar en un cau? Quan vam separar-nos els de primer i segon per una part i els de tercer per una altra? Doncs el dissabte donarem els regals a tothom. Però recordeu que els regals són secret, eh 🤫 fins que no donem els regals ningú pot xivar-se!

Vale vale vale, prou de rotllos, i on hem d'estar? Perquè molta història molta història però i la informació útil on és?
Doncs quedarem dissabte 7 d'octubre a les 12h al lledoner, al centre cívic on fem el cau, passarem la nit allà i diumenge anirem caminant fins a Milpins, on farem el pas. Haurem de caminar durant una estona així que heu de venir llestos per caminar, no volem a ningú queixant-se eh 🤨. I els papes o les mames us vindran a buscar a Milpins diumenge a les 15h.

Uiuiui quantes emocions de cop en una sortida, suposo que és la gràcia de la sortida. Però no morirem de gana, no? Alguna cosa haurem de menjar?
Doncs sí, haureu de portar els següents àpats:
- Dinar del dissabte
- Berenar de dissabte 
- Sopar per compartir amb temàtica d'any nou per dissabte (sopreneu-nos)
- Esmorzar de diumenge (ben bo perquè després no tingueu gana durant el matí)
- Segon esmorzar per quan arribem a milpins
- Dinar de diumenge

Ai mare meva, que plena que estarà la motxilla, aviam, sorprèn-me més, què més hem de portar?
Ja no queda gaire més, ja us coneixeu la resta
- Foulard
- Camisa
- Roba còmode per caminar diumenge
I el típic de les sortides

Ai però caps, voleu matar-nos, estarà super plena la motxilla 😩
Bé, nosaltres us recomanem que intenteu portar les coses amb menys pes, per exemple els àpats poden ser entrepans, que pesen al principi i després tires el paper i no ocupa ni espai ni pes (apart del sopar per compartir). Que porteu la roba justa, són dos dies. Que porteu un necesser amb el necessari: respall de dents, tovalloleta (si voleu), pasta de dents i respall pel cabell (si voleu), no cal gaire més per dos dies. I ara mateix no se'ns acudeixen més coses, però intenteu portar el mínim de coses possibles perquè no pesi tant la motxilla, ho agraireu tant vosaltres com nosaltres 😁

Apalins, ara crec que és tot el que haviem de dir. Que passeu molt bona setmana i ens veiem dissabte al lledoner!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Nadal, Navall, Nadreta i Naesquerra

Hola pares i mares, per fiiiiiiii ha arribat la sortida de nadal, tant adults com infants del agrupament estem molt il·lusionats amb aquestes dates. Quedem el dissabte 14 de desembre a la 13:10 a  l'estació de tren Granollers-Canovelles per agafar un tren cap a la Garriga. Com que el cau de la Garriga està a la plaça del silenci i allà mateix s'hi celebra el dissabte una trobada de bèsties de foc de festes majors aprofitarem i les anirem a veure i conèixer!!! Cal recordar que és molt important dur roba d'abric tan per dormir com per fer activitats i també s'ha de portar el passaport de castors que van rebre l'últim cau. Els àpats de la sortida seran el dinar berenar i sopar de dissabte i el esmorzar de diumenge. Tornarem de la Garriga el diumenge i arribarem a la mateixa estació a la 13:30

Sortida 11-12 de novembre

 Bon dia, Menairons!!! 👋 Sabeu què hi ha demà, no? Segur que sí! Pels qui no ho sabeu, demà tenim 🌈LA PRIMERA SORTIDA DEL CURS🌈!!! 🎈🎉🎊🎉🎈🎊 Anirem a un cau superhiperultramegaxulo de Vic, i ens ho passarem mooooooolt bé. Però abans haurem d'arribar fins allà, així que quedarem a les 14h a l'estació d'autobusos de Granollers . Haureu de ser súúúúperpuntuals 🕑 , perquè sinó el bus marxarà sense nosaltres!🏃 Després de passar-ho tant superbé tornarem, molt trists que s'hagi acabat la sortida,  arribarem a l'estació de tren de Granollers-Canovelles a les 12h  amb els autobusos de la RENFE, ja que R3 només arriba fins a Figaró. Dits els horaris us diem què heu de portar: Àpats - Berenar de dissabte - Sopar per compartir de dissabte (estaria bé portar algunes opcions vegetarianes perquè teniu companys que no menjen carn) - Esmorzar de diumenge Com veieu, aquesta sortida dineu els dos dies a casa A la motxilla  - Roba d'abric (MOLT IMPORTANT) - Els àpats I el d