Passa al contingut principal

CAMPAMENTSSS 🥳🥳🥳

Hola hola hola menaironets i menaironetes!!! Con esteu? Com està anant l'estiu? Esperem que bé i que tingueu molta molta molta energia per el que s'acosta:
              CAMPAMENTSSSSS 🥳🎉🎊🪅
Estem emocionadíssims per això i tenim moltíssimes ganes d'anar-hi, ens aixequem cada dia al matí amb més ganes que el dia anterior, perquè ja s'acosta ja s'acosta ja s'acostaaaa! 🤪🤪🤪

Així doncs, us posarem en context, per què sisi molt emocionar-se però el que voleu suposo que és la informació del campament. Doncs aquí la teniu. Activem el mode seriós 😐

Anem a la Farga de l'Olivet, un camp de l'Alt Empordà perdut entre la muntanya en un poble que es diu Maçanet de Cabrenys (o demasiado limpio de cabritos, pels amics jejeje) i just al costat tenim un altre camp on, de manera completament inesperada vam adonar-nos que hi anava Rikkis també, així que potser en estones lliures podreu compartir espai amb els vostres futurs companys d'unitat. Quina il·lusió eh 🥳🤪🪅

Ja us avisem d'una cosa abans de campaments perquè no us sorpreneu: l'Ada no podrà venir als campaments, però no us preocupeu que vindrà algú semblant, la seva germana, la Laia 🤯.

Una altra cosa que podem dir-vos és que vindran 4 intendentes, que ja coneixereu durant campaments, no us desvelarem els noms perquè hi hagi una mica d'emoció i misteri xan xan xannnn 😶‍🌫️, però podeu estar segur que són molt amables i us cuinaran uns àpats que bufff al•lucinarem 🤤.

I ara el més important, què haureu de portar pels campaments? Doncs això us ho respodrem amb la llista de sota:

- Foulard
- Camisa
- Dinar del primer dia (recomenable que sigui un entrepà perquè un tupper ocupa molt espai a la motxilla i haver-lo de guardar 8 dies pot arribar a ser tediós)
- Aïllant i sac de dormir
- Cantimplora
- Roba interior (tot i que són 7 nits, podeu portar-ne 2/3 de més per si de cas)
- Samarretes (una per cada dia segur, si en voleu portar un parell més de sobres també pot anar bé) MARCADES
- Pantalons curts i llargs (el nombre el que considereu, nosaltres creiem que no cal 1 diferent per cada dia) MARCATS
- Jaqueta o roba d'abric per si un cas
- Roba còmode per les excursions
- Motxilla petita
- Jerseis/dessuadores (2/3 suficient) MARCADES
- Pijama MARCAT
- Capelina
- Lot
- Xancles de riu
- Tovallola (les que considereu per dutxar-se i per anar als gorgs)
- Necesser (respall de dents, pasta, pinta...)
- Sabó per la dutxa
- Banyadors (els que considereu, recomanable 2 per si un cas)
- Gorra 
- Crema solar
- Coberts (forquilla, cullera i ganivet), plats (pla i fondo) i got TOTS MARCATS
-Samarreta blanca per tenyir (en cas de voler repetir la de Setmana Santa, portar-ne 2) i també poden portar roba interior per tenyir.
-Plàstic de pintor (el típic que demanem per campaments, als xinos estan, els que estan plegats en una funda que serveix per posar al terra, per protegir les tendes en cas de pluja...)
- Fil de pita (rollos secers o a mig acabar, no trossets ja que servirà per fer les construccions i per muntar el campament i sinó no en tindrem suficient)
- Pinces d'estendre la roba 
- Peluix 
- Recurs que us pugui ajudar en moments de tristor.
- Roba elegant 
- Roba vella per embrutar i que no sàpiga greu tirar
- Cançoner

Important: Molt recomanable etiquetar la roba i els utensilis de cuina, per evitar que es perdin.

I més o menys això és tot, si falta alguna cosa d'últim moment ja us la informarem pel grup de pares.

Apali, passi-ho bé menaironets i ens veiem el dia 30. Quedarem a les 6:45 al Lledoner ja que  el bus surt a les 7:30 i necessitem moltes mans per carregar l'autobús el més ràpid i eficaç possible.

Així doncs, fins aquí l'entrada del bloc, menairons. Esperem que tingueu una setmana xulíssima i que a campaments tingueu moltíssima energia.

Passi-ho bé,

Marta, Ada, Marc, Sabrina i Judith

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Nadal, Navall, Nadreta i Naesquerra

Hola pares i mares, per fiiiiiiii ha arribat la sortida de nadal, tant adults com infants del agrupament estem molt il·lusionats amb aquestes dates. Quedem el dissabte 14 de desembre a la 13:10 a  l'estació de tren Granollers-Canovelles per agafar un tren cap a la Garriga. Com que el cau de la Garriga està a la plaça del silenci i allà mateix s'hi celebra el dissabte una trobada de bèsties de foc de festes majors aprofitarem i les anirem a veure i conèixer!!! Cal recordar que és molt important dur roba d'abric tan per dormir com per fer activitats i també s'ha de portar el passaport de castors que van rebre l'últim cau. Els àpats de la sortida seran el dinar berenar i sopar de dissabte i el esmorzar de diumenge. Tornarem de la Garriga el diumenge i arribarem a la mateixa estació a la 13:30

Sortida 11-12 de novembre

 Bon dia, Menairons!!! 👋 Sabeu què hi ha demà, no? Segur que sí! Pels qui no ho sabeu, demà tenim 🌈LA PRIMERA SORTIDA DEL CURS🌈!!! 🎈🎉🎊🎉🎈🎊 Anirem a un cau superhiperultramegaxulo de Vic, i ens ho passarem mooooooolt bé. Però abans haurem d'arribar fins allà, així que quedarem a les 14h a l'estació d'autobusos de Granollers . Haureu de ser súúúúperpuntuals 🕑 , perquè sinó el bus marxarà sense nosaltres!🏃 Després de passar-ho tant superbé tornarem, molt trists que s'hagi acabat la sortida,  arribarem a l'estació de tren de Granollers-Canovelles a les 12h  amb els autobusos de la RENFE, ja que R3 només arriba fins a Figaró. Dits els horaris us diem què heu de portar: Àpats - Berenar de dissabte - Sopar per compartir de dissabte (estaria bé portar algunes opcions vegetarianes perquè teniu companys que no menjen carn) - Esmorzar de diumenge Com veieu, aquesta sortida dineu els dos dies a casa A la motxilla  - Roba d'abric (MOLT IMPORTANT) - Els àpats I el d

Festa Passos 🥳🥳🥳

Bon dia menaironetssss! 🥳🥳🥳 Com esteu!? 😁 Sabeu què s'acosta, no??? La super festa de passos!! 🤪🤯🪅 Però caps, què és això? 🤨 Segurament molts ho sabeu, però hi ha molts altres que no ho sabeu així que aquí estem nosaltres per explicar-vos-ho. Com ja sabeu s'acosta el final de curs (del cau, perquè el del cole ja ha començat) i els que ara anveu a primer passareu a segon, els de segon passaran a tercer i els de tercer passaran a llops i daines. Sísí molt bé, però quan es fa això? 🤔 Es fa a la festa de passos, què és aquest cap de setmana, el 7 i 8 d'octubre. El dissabte estareu amb la vostra unitat d'ara però diumenge fareu el pas 🦶 i anireu a on us toqui, si seguiu a menairons, doncs us quedeu, però si pujeu a rikkis doncs aneu a rikkis. Què avorrida, no? Només fem un pas endavant i ja està, on és la gràcia? 🧐 Doncs que diumenge coneixereu als vostres companys de primer, als antics gamusins i a més descobrireu qui seràn els vostres caps, serem nosaltres un al