Passa al contingut principal
LLUMS, CÀMERES I ...

ACCIÓ!

Molt bé castors esperem que estigueu preparats per comença la gran fita que tenim per davant!
Els caps estem més que preparats i amb  moltes, moltes, moltes, moltes ganes! :)

Així que ens veiem aquest dissabte 17 al Lledoner de 16:00 a 18:00 com sempre!
No podem quedar abans perque els caps al matí tenim consell i ja no tenim més hores! jeje

Bé, sabem que us hem avisat amb el temps molt just, a més en el correu de dilluns se'ns va oblidar, però la roba que us vam demanar hauria de ser per aquest dissabte, ja que el dedicarem a preparar tot el material necessari. 

Ens sap greu que sigui tot tant precipitat, ens hem organitzat lo millor possible amb el temps que disposem i entre reunions per preparar caus, reunions per preparar coses de l' Agrupament, preparar campaments, setmana santa pel mig i tot plegat no hem pogut fer-ho d'altre manera!
Però en tenim moltes ganes!!!! Els nens estan molt il·lusionats i com que hi ha un cap que en sap força d'edició i aquestes coses, als caps ens fa molta il·lusió poder fer el projecte de la pel·lícula que els nens han volgut i com ells la volen!!
I haurem de dedicar tots molt de temps i esforç, tant nosaltres, com els nens com vosaltres, pares i mares!, per aconseguir que tot surti el màxim de bé, per els caps i estem disposats i amb moltes ganes, dedicarem tot el temps que puguem perquè tot surti com als nens els i agradaria!!

Hi han pares que ens han fet preguntes us les posem aquí per si us aclareix alguns dubtes!! :)
- Com ja hem dit la roba hauria de ser per aquest dissabte, o al menys la màxima possible! Però sinó no passa res, ens espavilarem com puguem.
-La roba hauria de ser el més semblant possible al que us hem demanar, però sinó és exacte no passa res, ja la pintarem o el que faci falta perque s'assembli al que els nens havien pensat, per exemple: si són samarretes amb propaganda la podem girar i els pantalons igual o si és llarg ja ho escurçarem tot o el que calgui fer!
-Alguns ens han comentat de fer torns perque h ha nens que tenen els matins ocupats, ens ho havíem plantejat, però com que no sabem el que trigarem a gravar cada escena fins que quedi bé i com que ja partim de que hi ha nens que no podran venir tots els dies totes les hores preferim ser-hi tots en tot el temps possible així si un grup i és sencer pot gravar i la resta assajarà o enllestirà material o el que sigui.

I això és tot! Ens ha quedat força llarg... jejeje
En resum que sabem que tenim el temps just però farem tot el possible perque tot vagi bé!!
Per qualsevol altre pregunta no dubteu en fer-nos-ho saber!

Fins dissabte!

Caps de Castors!
Sempre a punt.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Nadal, Navall, Nadreta i Naesquerra

Hola pares i mares, per fiiiiiiii ha arribat la sortida de nadal, tant adults com infants del agrupament estem molt il·lusionats amb aquestes dates. Quedem el dissabte 14 de desembre a la 13:10 a  l'estació de tren Granollers-Canovelles per agafar un tren cap a la Garriga. Com que el cau de la Garriga està a la plaça del silenci i allà mateix s'hi celebra el dissabte una trobada de bèsties de foc de festes majors aprofitarem i les anirem a veure i conèixer!!! Cal recordar que és molt important dur roba d'abric tan per dormir com per fer activitats i també s'ha de portar el passaport de castors que van rebre l'últim cau. Els àpats de la sortida seran el dinar berenar i sopar de dissabte i el esmorzar de diumenge. Tornarem de la Garriga el diumenge i arribarem a la mateixa estació a la 13:30

Sortida 11-12 de novembre

 Bon dia, Menairons!!! 👋 Sabeu què hi ha demà, no? Segur que sí! Pels qui no ho sabeu, demà tenim 🌈LA PRIMERA SORTIDA DEL CURS🌈!!! 🎈🎉🎊🎉🎈🎊 Anirem a un cau superhiperultramegaxulo de Vic, i ens ho passarem mooooooolt bé. Però abans haurem d'arribar fins allà, així que quedarem a les 14h a l'estació d'autobusos de Granollers . Haureu de ser súúúúperpuntuals 🕑 , perquè sinó el bus marxarà sense nosaltres!🏃 Després de passar-ho tant superbé tornarem, molt trists que s'hagi acabat la sortida,  arribarem a l'estació de tren de Granollers-Canovelles a les 12h  amb els autobusos de la RENFE, ja que R3 només arriba fins a Figaró. Dits els horaris us diem què heu de portar: Àpats - Berenar de dissabte - Sopar per compartir de dissabte (estaria bé portar algunes opcions vegetarianes perquè teniu companys que no menjen carn) - Esmorzar de diumenge Com veieu, aquesta sortida dineu els dos dies a casa A la motxilla  - Roba d'abric (MOLT IMPORTANT) - Els àpats I el d

Festa Passos 🥳🥳🥳

Bon dia menaironetssss! 🥳🥳🥳 Com esteu!? 😁 Sabeu què s'acosta, no??? La super festa de passos!! 🤪🤯🪅 Però caps, què és això? 🤨 Segurament molts ho sabeu, però hi ha molts altres que no ho sabeu així que aquí estem nosaltres per explicar-vos-ho. Com ja sabeu s'acosta el final de curs (del cau, perquè el del cole ja ha començat) i els que ara anveu a primer passareu a segon, els de segon passaran a tercer i els de tercer passaran a llops i daines. Sísí molt bé, però quan es fa això? 🤔 Es fa a la festa de passos, què és aquest cap de setmana, el 7 i 8 d'octubre. El dissabte estareu amb la vostra unitat d'ara però diumenge fareu el pas 🦶 i anireu a on us toqui, si seguiu a menairons, doncs us quedeu, però si pujeu a rikkis doncs aneu a rikkis. Què avorrida, no? Només fem un pas endavant i ja està, on és la gràcia? 🧐 Doncs que diumenge coneixereu als vostres companys de primer, als antics gamusins i a més descobrireu qui seràn els vostres caps, serem nosaltres un al