Passa al contingut principal

Sortida 21 i 22 d'abril

Hola menairons!!

Aquest cap de setmana tenim sortida, i com ja sabeu els que vau venir al cau, hi ha trobada de demarcació. Això vol dir que és una sortida especial perquè no marxem només els castors menairons, sinó que anem amb TOT l'agrupament, i amb TOTS els castors, llops, ràngers, pioners i truc de TOT el Vallès Oriental, Vallès Occidental i el Maresme! Hi haurà molta gent, coneixerem altres castors, altres jocs i altres amics. La trobada es fa a Parets del Vallès.

Com que aquesta sortida és una mica especial, l'horari també és una mica diferent de les altres sortides.

Marxem dissabte, 21 d'abril, a les 9h del matí. Com que vivim molt a prop de Parets, hem decidit que hi anirem caminant. Però no us espanteu! Els ràngers i els pioners aniran caminant des de Granollers, però nosaltres només farem la meitat del camí. Així que, els castors i els llops anirem caminant des del Viena de Parets del Vallès. A més, no cal que patim per les motxilles! A les 9h del matí ens les agafaran i les portaran en cotxe fins a Parets, i quan arribem allà ja les tindrem a lloc. Per tant, la convocatòria queda de la següent manera:

- Dissabte 21 d'abril, a les 9h, al Viena de Parets del Vallès

Cal portar:

- La motxilla grossa, amb el de sempre*
- Una motxilla petita, amb la cantimplora i esmorzar de mig matí pel dissabte.
- Àpats (a la motxilla gran): dinar, berenar i sopar del dissabte, i dinar del diumenge. L'esmorzar del diumenge ens el donen a Parets.
- El fulard (és molt important perquè cada agrupament portarà el seu fulard, i si tots el portem tothom ens identificarà de seguida. A més, hi haurà molta gent i és més fàcil no perdre ningú si tots portem el fulard).

- Tornarem diumenge, 22 d'abril, a les 16.45h a l'estació de Granollers-Canovelles. 

La sortida la fem amb tendes. En cas que plogui una miqueta i després pari, seguirem amb les activitats programades, però si plogués molt la trobada s'anul·laria. Per tant, si us plau, esitugeu atents a notícies en cas de pluja.

Fins dissabte Menairons! :)

Els caps.



* Recordatori del que s'ha de portar a la motxilla:
- El sac de dormir (preferiblement sota de tot de la motxilla, equilibra el pes i és més còmode de dur).
- L'aïllant.
- Pijama.
- Una muda de recanvi per diumenge.
- Roba d'abric: jersei o polar + anorak (a les nits fa fred).
- Necesser: raspall de dents, pasta de dents, raspall/pinta pels cabells, tovalloleta.
- Capelina (que sigui prou grossa per tapar la persona i la motxilla. Qualsevol capelina de botiga de muntanya serveix).
- Cantimplora, plena d'aigua. (Aquest cop s'ha de posar a la motxilla petita)
- Els àpats (preferiblement a dalt de tot, que no s'aixafi el menjar).
- Llanterna.

No es pot portar: diners, joguines, llaminadures, ni aparells electrònics.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Nadal, Navall, Nadreta i Naesquerra

Hola pares i mares, per fiiiiiiii ha arribat la sortida de nadal, tant adults com infants del agrupament estem molt il·lusionats amb aquestes dates. Quedem el dissabte 14 de desembre a la 13:10 a  l'estació de tren Granollers-Canovelles per agafar un tren cap a la Garriga. Com que el cau de la Garriga està a la plaça del silenci i allà mateix s'hi celebra el dissabte una trobada de bèsties de foc de festes majors aprofitarem i les anirem a veure i conèixer!!! Cal recordar que és molt important dur roba d'abric tan per dormir com per fer activitats i també s'ha de portar el passaport de castors que van rebre l'últim cau. Els àpats de la sortida seran el dinar berenar i sopar de dissabte i el esmorzar de diumenge. Tornarem de la Garriga el diumenge i arribarem a la mateixa estació a la 13:30

Sortida 11-12 de novembre

 Bon dia, Menairons!!! 👋 Sabeu què hi ha demà, no? Segur que sí! Pels qui no ho sabeu, demà tenim 🌈LA PRIMERA SORTIDA DEL CURS🌈!!! 🎈🎉🎊🎉🎈🎊 Anirem a un cau superhiperultramegaxulo de Vic, i ens ho passarem mooooooolt bé. Però abans haurem d'arribar fins allà, així que quedarem a les 14h a l'estació d'autobusos de Granollers . Haureu de ser súúúúperpuntuals 🕑 , perquè sinó el bus marxarà sense nosaltres!🏃 Després de passar-ho tant superbé tornarem, molt trists que s'hagi acabat la sortida,  arribarem a l'estació de tren de Granollers-Canovelles a les 12h  amb els autobusos de la RENFE, ja que R3 només arriba fins a Figaró. Dits els horaris us diem què heu de portar: Àpats - Berenar de dissabte - Sopar per compartir de dissabte (estaria bé portar algunes opcions vegetarianes perquè teniu companys que no menjen carn) - Esmorzar de diumenge Com veieu, aquesta sortida dineu els dos dies a casa A la motxilla  - Roba d'abric (MOLT IMPORTANT) - Els àpats I el d

Festa Passos 🥳🥳🥳

Bon dia menaironetssss! 🥳🥳🥳 Com esteu!? 😁 Sabeu què s'acosta, no??? La super festa de passos!! 🤪🤯🪅 Però caps, què és això? 🤨 Segurament molts ho sabeu, però hi ha molts altres que no ho sabeu així que aquí estem nosaltres per explicar-vos-ho. Com ja sabeu s'acosta el final de curs (del cau, perquè el del cole ja ha començat) i els que ara anveu a primer passareu a segon, els de segon passaran a tercer i els de tercer passaran a llops i daines. Sísí molt bé, però quan es fa això? 🤔 Es fa a la festa de passos, què és aquest cap de setmana, el 7 i 8 d'octubre. El dissabte estareu amb la vostra unitat d'ara però diumenge fareu el pas 🦶 i anireu a on us toqui, si seguiu a menairons, doncs us quedeu, però si pujeu a rikkis doncs aneu a rikkis. Què avorrida, no? Només fem un pas endavant i ja està, on és la gràcia? 🧐 Doncs que diumenge coneixereu als vostres companys de primer, als antics gamusins i a més descobrireu qui seràn els vostres caps, serem nosaltres un al