Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2015

SORTIDA DISSABTE 21 DE FEBRER

Hola castors!!! Aquest cap de setmana tenim sortida, però aquest cop només serà d'un dia!! Com sabem que us feia molta il·lusió i els caps també en teniem ganes, hem preparat una sortida a............. LA NEU!!! Anirem a l'estació d'esquí de La Molina a passar el dia. Com que està una mica lluny i volem aprofitar el dia us farem matinar... però valdrà la pena!! Quedem a les 7:15 del matí a l'estació de Granollers-Canovelles (el tren surt a les 7:43), i arribarem a les 19:47 a l'estació de Granollers-Canovelles. QUÈ CAL PORTAR? Àpats: -Esmorzar i alguna cosa per picar (fruits secs, fruita, ...) -Dinar -Berenar -Aigua Roba: -Un bon anorac -Pantalons d'esquí o impermeables -Gorro, buff/bufanda i guants -Unes bones botes -Mitjons i pantalons de recanvi si creieu que podeu acabar molls -Foulard Altres: -Si voleu podeu portar plàstics i/o trineus (que no ocupin massa ja que ho haureu de carregar tot el dia!!) Si creieu que passareu calor amb la roba d'esquí ho

14 DE FEBRER CAUNESTOLTES!!

Hola Castors!! Sentim molt, molt molt actualitzar tant tard!! Ha sigut un fallo nostre! :( Demà tenim cau!!! I celebrarem CAUNESTOLTES!! Per tant hem de venir tots ben disfressats!!! *** PARES RECORDEU QUE A LES 15:30 QUEDEM TOTS AL CAU PER FER REUNIÓ!!**** També heu de portar: - ALGUNA COSETA PER BERENAR! Farem berenar per compartir!! -LA FOTO DE CARNET!!! (ens en falten moltes encara!!) Sabem que anem tard, però si ens poguessiu confirmar l'assistència lo abans possible seria genial!! :) Ens veiem demà! Moltes gràcies! I sentim molt el reatrd! Caps de Castors Menairons. Sempre a punt.

CAU DISSABTE 7 DE FEBRER

Hola castors!! Esperem que hagi anat bé aquest cap de setmana i hagueu agafat forces!! Aquest dissabte tenim cau com sempre de 16.00h a 18.00h al Lledoner. Enrecordeu-vos de portar les fotos de carnet pels passaports! ***Informació pels pares: Dissabte que ve (14/02) hi haurà reunió de pares mitja hora abans de començar el cau, així que us convoquem a les 15,30h al Lledoner per informar-vos i parlar sobre alguns temes *** Això és tot castors!! Que tingueu una molt bona setmana i ens veiem dissabte. Abraçades i petonets Caps de Castors Menairons Sempre a punt!