Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2015

CAU DISSABTE 24 DE GENER!!

Hola, hola Menairons!!!! Sentim el retard! :( Aquest serà un cau molt especial!! Quedem el dissabte 24 de 16:00 a 18:00 al cau!! PERÒ! Heu de venir disfressats de viatgers, rodamóns, motxilers, "guiris"... o com creieu que vagi una persona que viatge molt molt molt! Acceptem complements: barrets, bruixoles, mapes, maletes... EL QUE US VINGUI DE GUST!! També necessitem UNA FOTO DE CARNET! !! No cal que sigui d'aquest any, només cal que es vegi bé que sou vosaltres! :) Fins dissabte !!! Caps de Castors Menairons Sempre a punt!

SORTIDA 17 I 18 DE GENER!! :)

Bona nit Menairooons! :) Aquesta sortida ens acull l' AEiG Erol de Sant Celoni! (Carrer Santa Tecla 6, és a l' Escola La Salle). Així que ens trobem el dissabte 17 de gener a les 16:00 a l' Estació de Granollers Centre (el tren surt a les 16:38), i arribem e diumenge 18 a les 16:58 a la mateixa Estació de Granollers Centre! QUÈ CAL PORTAR? -Àpats: Dissabte:    Berenar    Sopar: 1er i 2on amanida de pasta per 2persones (sense ou dur si pot ser: al·lèrgies! )               3er croquetes, empanadilles, nuggets... (el que tingueu) per 3 persones! Diumenge    Esmorzar    Dinar -Altres:    - Fulard i camises! :)    -Roba d'abric! El temps diu que aquest cap de setmana baixaran les temperatures!!    -Sac i pijama gruixut!    -Calçat còmode per caminar, diumenge farem excursió! (pels pares nous, no cal portar 2 calçats, que el portin posat directament! Així estalviem espai i pes a la motxilla! :) ) RECORDEU CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA!!!!  I això és tot Menairons! Ens veiem el

CAU DISSABTE 10!

Hola Castorets!!! Sentim actualitzar tant tard!! Entre examens i feines se'ns ha fet tard!! :( Esperem que hagueu tingut un magnífic principi d' any! I que els Reis us hagin portat moltes coses!! Ens veiem el dissabte de 16:00 a 18:00 al Lledoner i farem el primer cau del 2015!! :) Ens veiem al cau!! Caps de Castors! Sempre a punt!