Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2014

CAU DISSABTE 1 DE NOVEMBRE

Hola a tots!! Recordeu que aquest dissabte hi ha cau de 16.00h a 18.00h, com sempre! Us donarem el calendari del curs al cau, perquè tingueu una idea de la planificació d'aquest, i també pogueu organitzar-vos millor els caps de setmana. INFORMACIÓ PELS PARES: És molt important que aquest dissabte ens entregueu tots els papers necessaris per fer les aficiliacions (qui no els hagi entregat encara), les farem durant el cau! Ens veiem dissabte castors!!! Caps de castors menairons Sempre a punt!

DISSABTE 25 D'OCTUBRE CAU

Ei castors!!! Aquest dissabte HI HA CAU, així que ens veiem com sempre a les 16.00h al Lledoner! PARES, ens aniria moltbé que sigueu el més puntuals possible a l'hora de recollir als nens (18.00h), ja que els caps de tot l'agrupament tenim sortida i marxem després del cau. Gràcies!! Fins dissabte castors!! Que vagi bé el que queda de setmana!! :) Caps de castors menairons Sempre a punt!

4 i 5 d' octubre SORTIDA DE PASSOS!!

Bon dia Menairons!! Primer de tot FELICITATS A TOTS !!! Ho veu fer perfectament a la presentació de la Fulard Party, els caps estem molt contents!! :) Ara la sortida de Passos, aquest cop ens acull l' Esplai La Xiruca de la Roca del Vallés (c/Església, 6) Així que quedem el dissabte 4 a les 11:30 a la Sagalés , l' autocar surt a les 12:07. I ens trobem el diumenge 5 a les 16:00 a la Plaça 11 de setembre. QUÈ CAL PORTAR? Àpats: -Dissabte Dinar Berenar Sopar! El que vulgueu, és l'últim sopar! -Diumenge Esmorzar Dinar I la camisa i el fulard! I això és tot Castors!! RECORDEU CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA TANT SI VENIU COM SI NO! Caps de Castors Menairons.