Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2014

DISSANTE 29 CAU!

Uuuoo! Castors que els caps anem tard!! Perdoneu!! Ei Menaironets que ens hem despistat! :( Quedem aquest dissabte 29 al Lledoner de 16:00 a 18:00, com sempre!! Heu de venir al màxim d'energia i idees, imaginació a tope!, d'acord!!? Molt, molt, molt de tot! :D Ens veiem dissabte! Caps Menairons Sempre a punt!

DISSABTE 15 DE MARÇ CAU!!

Bon dia Castors! Ja us heu menjat les increibles monedes que ens va deixar el Leprechaun!?? Els caps si! Som uns golafres, ja ho sabeu! :D jejeje Recordeu, ara quan veieu un arc de Sant Martí heu d'estar molt atents per si trobeu un Leprechaun o l'olla de les monedes! Molt bé Menairons, doncs aquest dissabte tornem a tenir cau així que ens trobarem com sempre de 16:00 a 18:00 al Lledoner. I ens ha arribat un correu electrònic de Kids Productions , que és l'empresa que revisa els castings que veu fer i ens ha recordat que en falten nens!! Així que per els que no veu venir a la sortida però si que vindreu al cau us heu d'aprendre aquestes línies: -Mireu què és això!? (caps) -Oh, és un armari vell! Obrim-lo a veure que hi trobem!     (Obriu l'armari i hi ha un paperet) -Hi ha un paperet, que deu ser... Cuestum vocabli desiderum obri Menairum mundi portum! RECORDATORIS PELS PARES: -Recordeu de mirar el correu de la barbacoa i parlar-ho a veure que us sembla que aquest d

DISSABTE 8 DE MARÇ CAU!

Bon dia Castorets!! Sentim actualitzar tan justet de temps! :) Aquest dissabte hi ha cau, així que ens veiem el dissabte 8 de 16:00 a 18:00 al Lledoner! Però aquest dissabte no s'acaba tot a les 18:00! Els nens i caps de Ràngers i Noies Guia han organitzat una tarda de cinema desprès del cau per tota la família , amb berenar i de tot! :D És un extrajob que fan ells per els campaments d'estiu. Tots els que  us quedeu us donaran un paperet amb tres possibles pel·lícules i haureu d'escollir quina voleu i la més votada serà la que es passarà. :D I per aquest cau necessitem que porteu el fulard i la camisa!! I a més heu d'anar quant més verds millor , tot el que pugueu, pantalons, samarreta, bambes... jijiji I això és tot, MOLTA SORT! Follets Menairons. Sempre a punt.