Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2013

DISSABTE 30 CAU!

Hola Castors!! Preparats per aquest cau!!? Esperem que us hageu recuperat de la sortida! Com vam parlar el diumenge comença a ser hora de que fem extra-jobs per aconseguir diners per les camises! Així que aquest dissabte començarem amb un berenar després del cau, així que porteu el que us vam dir per correu! I ens veiem el dissabte de 16:00 a 18:00 al Lledoner, pot ser ens haurem de quedar una mica més per poder servir el berenar i recollir una mica després! Fins dissabte! Follets Menairons! Sempre a punt!

SORTIDA 23 I 24 NOVEMBRE

Hola Castors! Primer perdoneu-nos per haver trigat tant a actualitzar el Blog, hem tingut problemes tècnics. I ara mireu el vídeo! El Follet Menairó ha vingut a donar-nos un cop de mà per explicar-vos la sortida! :) http://youtu.be/aTRjYFmxn5E Aquesta segona sortida ens acull l' AE Azimut de Barcelona! Passatge d' Aloi 14 ( link del GoogleMaps  https://maps.google.es/maps?q=passeig+d'Aloi,+Barcelona&client=ubuntu&channel=cs&ie=UTF-8&ei=xYGOUrScIcGS0QXvjICIBw&ved=0CAoQ_AUoAg ) Així que ens veiem dissabte 23 a les 15:30 a l' estació de Granollers Centre ( perdoneu, en el correu ens hem equivocat! El tren surt a les 15:59 ) i tornem el diumenge a les 16:07 a la mateixa estació de Granollers Centre. QUÈ CAL PORTAR? Àpats: -Berenar -Sopar    1er i 2on: truita de patares per 2 persones               3er: croquetes o "naguets" per 2 persones -Esmorzar -Dinar Motxilla -Lo de sempre i el fulard molt important! -Jaqueta o algu d'abric, està fent

DISSABTE 16 NOVEMBRE CAU!!

Hola Castors!!!! Com porteu  la setmana?:) Esperem que guardeu forces per aquest cau, us faran falta! Així que ens trobem aquest dissabte 16 a les 16:00 al Lledoner i fins les 18:00! També recordem pels pares que no veu poder venir a la mini reunió de dissabte passat, que finalment si que faríem comanda per les camises però perquè tots els nens en poguessin tenir vam acordar que es pagarien 15€ per camisa (o 10€ els que no els i anés bé), que ja podeu comença a portar aquest cau, i que faríem extra-jobs per aconseguir la resta de diners que ens faltin i quan els tinguem tots farem la comanda! :) Això és tot! Ens veiem dissabte! Follets Menairons SMiPIM (dissabte descobrireu que és SMiPIM) Sempre a punt!

Dissabte 9 de novembre CAU!

Hola Castoreeeeeeeeeeeeeeets!! Esperem que ja us hageu recuperat del tot de la sortida perquè aquest dissabte hi ha cau!!!! :D Aquest dissabte però, els caps volem fer una reunió amb els pares, així que us agrairíem si pogessiu venir a les 15:45 puntuals, per poder parlar unes quantes coses. La comissió Matança del Porc (la que s'encarrega de trobar cau) ha convocat la primera reunió amb els pares per aquest dissabte durant el cau, per als que i esteu interessats en donar un cop de mà i esteu convidats! Així que ens veiem a les 15:45 i pleguem a les 18:00 com cada dissabte al Lledoner! Ah, els pioners tornen a fer berenars després del cau per poder pagar el projecte de curs! I això és tot, fins dissabte! Agrairíem confirméssiu l'assistència per saber quants pares podreu venir a la reunió! :) Els Caps Follets Menairons :) Sempre a punt!