Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2012

DISSABTE 27 CAU MATINAL!!!

Hola Menairoooons!! Preparats per al 3er Cau!? Recordeu que aquest dissabte 27 el Cau serà al MATÍ de 11:00 a 13:00 al Lledoner , d'acord! Recordeu de confirmar assistència! Fins dissabte! Els Caps.

DISSABTE 20 D'OCTUBRE 2º CAU!!

Hola Menairooons!! Sentim actualitzar el Bloc tan tard!! Però us recordem que demà hi ha el 2º Cau!!! Així que ens trobem de 16:00 a 18:00 al Lledoner, d'acord!! I per als pares Menairons: Demà a les 18:00 quan vingueu a buscar als Menairons NO MARXEU de seguida, que necessitem que ens doneu el vostre correu electrònic! Fins demà! Els Caps.

Dissabte 13 d' octubre LLIURE

Hola MENAIROOOOONS! Com esteu?Que us va semblar el primer Cau? Xulu, no!??Amb ganes de tornar segur! Els Caps tenim moooltes ganes de tornar-vos a veure a tots!! I seguir passant-nos-ho molt i molt bé!! Us hem de dir, però, que aquest cap de setmana dissabte 14 és lliure , així que ens veiem la setmana que ve, el dissabte dia 20 , d'acord!?? La setmana que Recordeu confirmar o no l'assistència (la setmana que ve!) via: -e-mail: castors.menairons@gmail.com -deixant un comentari al Blog -o al mòbil de Menairons: 649 961 824 Fins d' aquí una setmana!! Els Caps.