Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2012

Cau estiuenc!!

Hola Menairons! Aquest dissabte, 2 de juny, el cau serà súper estiuenc! Ja veureu quines sorpreses hem preparat per rebatre la calor... Per poder fer les activitats que prepararem, heu de dur tots un banyador i una tovallola . Preferiblement porteu el banyador posat , sota la roba, i en una motxilleta a part hi porteu la tovallola i roba interior per canviar-nos al final del cau. Serà un cau inoblidable! :) Per tal que tots els castors i les llúdrigues sapiguen que han de dur banyador i tovallola, recordeu de dir-ho als companys menairons amb els que us trobeu a l'escola, a música, a futbol o al parc passejant el gos, així segur que ningú se n'oblida. Fins dissabte Menairons! Els Caps.

Direccions festa d'agrupament

Hola pares i mares de Menairons, com us havíem dit, us posem aquí les indicacions per arribar al camp: Indicacions per anar al camp El Muntaner (Sobremunt) Des del punt d’origen anem cap a Vic per la C-17 Barcelona-Puigcerdà o bé per la C-25 (Eix Transversal). Passat Vic, seguim la C-17 direcció Puigcerdà fins a Sant Hipòlit de Voltregà, a on prenem la carretera BV-4608 cap a Sant Boi de Lluçanès. Després del quilòmetre 7 trobem el trencall a mà esquerra cap a Sobremunt. Travessem el poble i poc després prenem el trencall a mà esquerra cap al Muntaner. Us hi esperem diumenge a partir de les 10.30h!! Els Caps.
Hola Menairons! Com esteu? Els caps us volem informar que aquest dissabte i diumenge, que hi ha sortida, és Festa d'Agrupament!!! Aquesta serà una mica especial, perquè marxarem al dematí, i anirem en autocar, tots junts, fins al terreny d'acampada. Això vol dir que dormirem en tendes, i que per tant és molt important que porteu bona roba d'abric (farà fred) i la lot. Quedem dissabte, 26 de maig, a les 12h al Tub (davant les pistes d'atletisme). D'àpats s'ha de portar: - Dinar, berenar i sopar pel dissabte - Esmorzar pel diumenge. Els pares haureu de venir el diumenge, a les 10.30h , i farem unes activitats tots junts abans de dinar! El dinar l'ha de portar cada família per a ells i els seus fills/es. Després de dinar, farem l'hora dels Adéus i marxarem cap a casa. El lloc on es fa la festa d'agrupament és a Sobremunt, Osona. En breu us posarem un enllaç amb les indicacions. Fins dissabte Menairons!!! Els Caps.
Hola Menairons! Aquest cap de setmana hi ha cau, però serà un cau molt especial perquè és la FESTA ESCOLTA!!!! Farem tot d'activitats a la Porxada per donar a conèixer a tots els nens el que fem al cau, de manera que heu de venir amb moltes ganes de demostrar l'alegria de ser escolta :) Quedarem el dissabte, 5 de maig , a les 16h a La Porxada . Estarem allà fins les 19h , quan els pares us vindran a buscar, o sigui que el cau durarà més estona. Fins dissabte Menairons! :) Els Caps.