Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2012

Cau 18 de febrer!

Hola Menairons! Com ja sabeu, les disfresses pel carnestoltes estan quedant més que boniques! Però encara queden algunes coses per fer i, per tant, aquest dissabte hi haurà cau , com sempre, a les 16h al Lledoner . Així doncs, els que encara us quedi alguna part de la samarreta per pintar, veniu amb roba vella o porteu una bata, ja que l'acabarem de pintar. Però no patiu, que no només farem disfressa! Com que ja queden poques coses per acabar, els caps hem preparat alguns jocs per fer durant el cau. O sigui que no teniu excusa per faltar! El dissabte també us donarem un paper informant-vos de com quedem finalment el diumenge, per la rua. Fins dissabte Menairons! Els Caps.

Cau 11 de febrer

Hola Menairons! Aquest dissabte acabarem (esperem!) les disfresses per carnestoltes, de manera que els nens i nenes que no hagueu acabat de pintar la samarreta per les dues cares, porteu roba vella o bé una bata. Així mateix, els nens i les nenes que no hagin fet els prismàtics que portin 2 rotllos de paper de vàter, que ho acabarem. A més a més, a les 18h, a la sortida del cau, els Truc de l'agrupament vendran berenar per qui en vulgui. Ens han escrit una carta per explicar-ho: "Escoltes i pares de l'Agrupament, Som els nois i noies de Truc, que tenim entre 17 i 18 anys, i aquest any estem preparant un projecte d'estiu, que consistirà en un interrail per diversos països d'Europa. Tenim moltes ganes de poder fer aquests campaments, però resulta bastant car, així que estem fent feina per aconseguir diners. El següent dissabte (i més si la cosa funciona estem pensant fer-ho més dies), farem berenar perquè pugueu comprar-ne a 1,5 € després del cau, per col·laborar amb

Cau 4 de febrer

Hola Menairons! Esteu molt cansats després de la sortida? Els caps estem preparant el proper cau, on acabarem de fer la disfressa pel carnestoltes! Per tant, com més siguem millor. Recordem que pels nens i nenes que no vau venir a la sortida o no vau portar rotllos de paper de vàter, heu de portar, per aquest cau, 3 rotllos de paper de vàter  (sense el paper!). I tots els menairons, si teniu per casa alguna garrafa d'aigua de Ribes, 8L  buida, i ampolles d'aigua petites  també buides, porteu-les també, ja que serviran per fer la carrossa, i tot i que ja n'hi ha moltes, encara en necessitem més! Els que no heu fet la samarreta , porteu-la també (recordeu que ha de ser blanca i prou grossa com per posar-la sobre de la roba d'abric). Res més Menairons, ens veiem dissabte, a les 16h, al cau! :) Els caps.